Skip to content

Dataeksport

Sikkerhedskopiér dit arbejdsområde eller overfør konfigurationen til et andet miljø.

Overblik

En eksport giver én ZIP-fil, som du kan downloade, arkivere eller bruge i en dataimport — enten i det samme arbejdsområde (for at gå tilbage til en tidligere tilstand) eller i et andet arbejdsområde (for at flytte data eller give et nyt miljø en kendt konfiguration fra start).

Du kan eksportere alt eller nøjes med konfigurationen. Det er nyttigt, når du vil dele opsætningen af et arbejdsområde uden at dele medarbejderdata.

Opret en eksport

  1. Gå til Admin › Dataeksport, og klik på Opret ny dataeksport
  2. Vælg Fuld sikkerhedskopi (NDJSON) under Format — hele arbejdsområdet som en ZIP-fil, du kan importere igen. (Det andet format, Simpel Excel , er beskrevet under Excel-import.)
  3. Vælg omfang:
    • Lad indstillingerne være slået fra for at eksportere hele arbejdsområdet: konfiguration, medarbejdere, tidshændelser og saldi
    • Slå Kun konfiguration til for kun at eksportere arbejdsområdets konfiguration (ingen medarbejderdata)
    • Slå Anonymisér personoplysninger til for at erstatte navne og e-mailadresser med anonyme pladsholdere
  4. Vælg eventuelt medarbejdere eller organisationsenheder under Omfang af medarbejderdata for kun at eksportere deres data. Lad feltet stå tomt for at tage alle medarbejdere med.
  5. Klik på Eksportér (Eksportér udvalgte , hvis du har valgt medarbejdere eller organisationsenheder)
  6. Eksporten kører som et baggrundsjob. Når den er færdig, kan du downloade ZIP-filen fra listen

Hvad konfigurationen omfatter

MedIkke med
ArbejdsområdeindstillingerMedarbejdere
OrganisationsenhederTidshændelser
AnsættelsesvilkårKontosaldi
Aktiviteter og årsagerProjektioner og prognoser
AktivitetslisterBrugere
Projekter og dimensioner
Tidskonti
Fraværspolitikker
Tillægspolitikker
Arbejdstidspolitikker
Afregningspolitikker
Helligdagskalendere
Adviseringer

Anvendelser

SituationAnbefalet omfang
Fuld sikkerhedskopi af et arbejdsområdeFuld sikkerhedskopi uden indstillinger
Kopiér indstillinger til et nyt arbejdsområdeFuld sikkerhedskopi med Kun konfiguration
Flyt mellem miljøerFuld sikkerhedskopi uden indstillinger

Se Dataimport, hvis du vil indlæse en eksporteret fil i et arbejdsområde.