Skip to content
Slet arbejdsområde

Slet arbejdsområde

Fjern et arbejdsområde permanent, når det ikke længere er nødvendigt.

Overblik

Når du sletter et arbejdsområde, fjernes alle data, der hører til det, herunder medarbejdere, ansættelser, tidsregistreringer og indstillinger. Funktionen er beregnet til at lukke et arbejdsområde, der ikke længere er i brug.

Afsnittet Farezone med muligheden for at slette arbejdsområdet
Afsnittet Farezone med muligheden for at slette arbejdsområdet

Hvad sker der, når du sletter et arbejdsområde

Når du sletter et arbejdsområde:

  1. Arbejdsområdet bliver utilgængeligt med det samme
  2. Alle brugere mister adgang til arbejdsområdet
  3. Dataene opbevares i 30 dage, hvis de skal gendannes
  4. Efter 30 dage sættes arbejdsområdet i kø til permanent sletning
  5. Alle data er fjernet senest 60 dage efter sletningen
Sletningen kan ikke fortrydes, når opbevaringsperioden på 30 dage er udløbet. Sørg for at eksportere alle de data, du har brug for, før du sletter.
Se vores politik for sletning af data for alle detaljer om opbevaring og tidsfrister for sletning.

Før du sletter

Overvej disse trin, før du sletter et arbejdsområde:

  • Eksportér dine data: Brug dataeksportfunktionen til at downloade en sikkerhedskopi
  • Giv brugerne besked: Fortæl arbejdsområdets brugere, at det bliver slettet
  • Tjek integrationer: Afbryd eventuelle aktive integrationer for at undgå fejl i de forbundne systemer

Sådan sletter du et arbejdsområde

  1. Gå til Admin › Arbejdsområde
  2. Rul ned til afsnittet Farezone i bunden
  3. Klik på Slet ud for Slet arbejdsområde
  4. Skriv arbejdsområdets navn for at bekræfte
  5. Klik på Slet arbejdsområde for at fortsætte
Bekræftelsesdialog for sletning af arbejdsområde
Bekræftelsesdialog for sletning af arbejdsområde

Efter sletning

Hvis du har adgang til andre arbejdsområder, bliver du automatisk skiftet til et af dem. Hvis dette var dit eneste arbejdsområde, bliver du logget ud.

Gendannelse af et slettet arbejdsområde

Slettede arbejdsområder kan gendannes inden for opbevaringsperioden på 30 dage. Efter denne periode fjernes dataene permanent og kan ikke gendannes.

Hvem kan slette et arbejdsområde

Kun brugere med rettigheden workspace:delete kan slette et arbejdsområde. Det er typisk kun arbejdsområdets administratorer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid går der, før et slettet arbejdsområde er helt fjernet?

Når du sletter et arbejdsområde, gennemgår dataene to faser:

  1. Opbevaringsperiode (30 dage): Arbejdsområdet er utilgængeligt, men dataene er bevaret. Gendannelse er mulig i denne periode.

  2. Permanent sletning (inden for 60 dage): Efter opbevaringsperioden sættes arbejdsområdet i kø til sletning. Alle data er fjernet senest 60 dage efter den oprindelige sletningsdato.

På den måde er der tid til at gendanne et arbejdsområde, der er slettet ved en fejl, samtidig med at det er sikret, at alle data til sidst fjernes helt fra systemet. Du kan læse mere i vores politik for sletning af data.

Kan jeg gendanne et slettet arbejdsområde?

Ja, men kun inden for opbevaringsperioden på 30 dage. Derefter begynder den permanente sletning, og dataene kan ikke gendannes.